Voucher για ανέργους 18 ως 29 ετών – Ολοκληρώθηκε

Το πρόγραμμα “Επιταγή εισόδου VOUCHER στην αγορά εργασίας για άνεργους νέους έως 29 ετών”, διασφαλίζει όλες τις αναγκαίες προϋποθέσεις ένταξης των νέων στην αγορά εργασίας.

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Μέσω στοχευμένων δράσεων κατάρτισης οι νέοι θα αποκτήσουν σύγχρονες γνώσεις και δεξιότητες και θα έχουν την ευκαιρία να τις χρησιμοποιήσουν άμεσα κατά την διάρκεια της πρακτικής άσκησης τους σε πραγματικές συνθήκες εργασιακού περιβάλλοντος. Το πρόγραμμα αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία εισόδου και παραμονής στην αγορά εργασίας για νέους και νέες έως 29 ετών.

Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα “Επιταγή εισόδου VOUCHER στην αγορά εργασίας για άνεργους νέους έως 29 ετών” περιλαμβάνει τις ακόλουθες δράσεις:

  • Εκπαιδευτικό επίδομα 2.700€ για τους για τους αποφοίτους Τ.Ε.Ι. και Α.Ε.Ι.
  • Εκπαιδευτικό επίδομα 2.400€ για τους αποφοίτους υποχρεωτικής, δευτεροβάθμιας και μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Ι.Ε.Κ.).
  • Θεωρητική Κατάρτιση διάρκειας 80 ωρών σε σύγχρονα εκπαιδευτικά αντικείμενα με ιδιαίτερη ζήτηση από επιχειρήσεις τουρισμού.
  • Συμβουλευτική καθοδήγηση και υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της κατάρτισης και της πρακτικής άσκησης.
  • Απασχόληση / πρακτική άσκηση διάρκειας πεντακοσίων (500) ωρών, δηλαδή τεσσάρων (4) περίπου μηνών, σε επιχειρήσεις που εξυπηρετούν και ενισχύουν άμεσα ή έμμεσα τον τουρισμό και το τουριστικό προϊόν της χώρας.
  • Προώθηση στην εργασία με την προοπτική πρόσληψης των ανέργων μετά το πέρας της πρακτικής άσκησης.
Ειδικότητες

Το ΚΕΚ Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο Καματερού συμετέχει ενεργά στη δράση του προγράμματος και προσφέρει εκπαιδευτικά τμήματα στις ακόλουθες ενότητες:

Οικονομία – Διοίκηση
Στέλεχος Γραμματειακής Υποστήριξης
Marketing
Υγεία – Πρόνοια
Νεφρολογία – Χρόνια Νεφρική Ανεπάρκεια
Παιδαγωγικά
Παιδαγωγική Προσέγγιση της Τηλεκπαίδευσης
Περιβάλλον
Περιβαλλοντολογικά Βιώσιμη Διαχείρηση Κατασκευών
Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις
Ο κατάλογος των επιχειρήσων ανανεώνεται συνεχώς.
Πατήστε εδώ για τον πιο πρόσφατο κατάλογο.