Ξένες Γλώσσες

Ταχύρυθμα μαθήματα αγγλικών για αρχάριους ενήλικες που οδηγούν με 100% επιτυχία σε όλα τα αναγνωρισμένα πτυχία από το ΑΣΕΠ για τα επίπεδα αγγλικών Β1, Β2 – LOWER, C2 – Proficiency.

Ταχύρυθμα μαθήματα γαλλικών για αρχάριους ενήλικες που οδηγούν με 100% επιτυχία σε όλα τα αναγνωρισμένα πτυχία από το ΑΣΕΠ για τα επίπεδα γαλλικών SORBONNE: Β1-Β2-C1-C2–– DELF: Β1-Β2 – DALF: C1-C2, ΚπΓ.

Ταχύρυθμα μαθήματα γερμανικών για αρχάριους ενήλικες που οδηγούν με 100% επιτυχία σε όλα τα αναγνωρισμένα πτυχία από το ΑΣΕΠ για τα επίπεδα Α1-Α2-Β1-B2-C1-C2.

Ταχύρυθμα μαθήματα ισπανικών για αρχάριους ενήλικες που οδηγούν με 100% επιτυχία στα αναγνωρισμένα πτυχία από το ΑΣΕΠ για τα επίπεδα Β1 : DELE INICIAL, Β2 : DELE INTERMEDIO, AVANZADO (C1) – SUPERIOR (C2) -ΚΠγ (Κρατικό Πιστοποιητικό).

Ταχύρυθμα μαθήματα ιταλικών για αρχάριους ενήλικες που οδηγούν με 100% επιτυχία στα αναγνωρισμένα πτυχία από το ΑΣΕΠ για τα επίπεδα Β1 : PERUGIA CELI2, ΚΠΓ (Κρατικό Πιστοποιητικό), Β2 : PERUGIA CELI 3, ΚΠΓ (Κρατικό Πιστοποιητικό), CELI4 (C1) – CELI5 (C2) – ΚΠγ.

Ταχύρυθμα μαθήματα ρωσικών για αρχάριους ενήλικες που οδηγούν με 100% επιτυχία στην κατάκτηση συγκεκριμένων ακαδημαϊκών στόχων που αντιστοιχούν σε συγκεκριμένα επίπεδα – πτυχία γλωσσομάθειας. Ολοκληρώνονται χρονικά σε 8μηνες ακαδημαϊκές περιόδους και διεκπεραιώνονται εγγυημένα σε ορισμένο σύνολο διδακτικών ωρώνγια τα επίπεδα Α1-Α2-Β1, Β2, C1 και C2..

Ταχύρυθμα μαθήματα σουηδικών για αρχάριους ενήλικες που οδηγούν με 100% επιτυχία σε αναγνωρισμένα πτυχία. Η μαθησιακή διαδικασία ολοκληρώνεται χρονικά σε 8μηνες ακαδημαϊκές περιόδους και διεκπεραιώνεται εγγυημένα σε ορισμένο σύνολο διδακτικών ωρών για τα Επίπεδα Α1-Α2-Β1-Β2.

Ταχύρυθμα μαθήματα Νορβηγικών για αρχάριους ενήλικες που οδηγούν με 100% επιτυχία σε αναγνωρισμένο πτυχίο Språkprøven i norsk for voksne innvandrere – A2-Β1-Β2.

Ταχύρυθμα μαθήματα τουρκικών για αρχάριους ενήλικες που οδηγούν με 100% επιτυχία στην κατάκτηση συγκεκριμένων ακαδημαϊκών στόχων που αντιστοιχούν σε συγκεκριμένα επίπεδα – πτυχία γλωσσομάθειας. Ολοκληρώνονται χρονικά σε 8μηνες ακαδημαϊκές περιόδους και διεκπεραιώνονται εγγυημένα σε ορισμένο σύνολο διδακτικών ωρώνγια τα επίπεδα Α1-Α2-Β1, Β2, C1 και C2.

Ταχύρυθμα μαθήματα κινέζικων για ενήλικες και παιδιά που οδηγούν με 100% επιτυχία σε αναγνωρισμένα πτυχία για τα επίπεδα HSK1 – HSK6.

Ταχύρυθμα μαθήματα ιαπωνικών για ενήλικες και παιδιά που οδηγούν με 100% επιτυχία σε αναγνωρισμένo πτυχίo για τα επίπεδα Ν5-Ν1.

Ταχύρυθμα μαθήματα αραβικών για αρχάριους ενήλικες που οδηγούν με 100% επιτυχία στα αναγνωρισμένα πτυχία επιπέδου Α1-Β2 αναγνωρισμένα από το ΑΣΕΠ.

LOWER (Β2) σε 4 μήνες!

LOWER (Β2) σε 4 μήνες!

Πάρε Τώρα πτυχίο Β2 αναγνωρισμένο από το ΑΣΕΠ σε 4 μήνες, σε SUPER TIMH!

PROFICIENCY (C2) σε 4 μήνες!

PROFICIENCY (C2) σε 4 μήνες!

Πάρε Τώρα πτυχίο C2 αναγνωρισμένο από το ΑΣΕΠ σε 4 μήνες, σε SUPER TIMH!

Γρήγορα!

Οικονομικά!

Δωρεάν εγγραφή, φιλικές τιμές για όλους και ειδικές προσφορές για οικογένειες, φοιτητές

Εγγυημένα!

Εξασφαλίζουμε την επιτυχία σου!

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα.